Velkommen til MEFs nye nettsider!

24.05.2011
MEF-logo_blå_220x140pix.jpg

Etter lang tids planlegging og hektisk arbeid, er vi nå stolte av å kunne lansere våre nye websider.  Vi håper og tror at disse sidene vil være nyttige, oversiktlige og brukervennlige for våre medlemsbedrifter og alle andre som er opptatt av våre bransjer.

MEF jobber med å fremme bransjenes faglige, økonomiske, næringspolitiske og ideelle interesser. For å kunne påvirke næringspolitisk er det viktig å ha god faktakunnskap om bransjen. Den nye løsningen er et viktig redskap for å samle og vedlikeholde opplysninger om MEFs medlemsbedrifter, samt presentere fakta om bransjene på en oppdatert og presis måte.
Medlemsbedrifter og MEF-ansatte som skal logge seg på, velger "Logg inn" på startsiden og følger veiledningen på neste side. Det er fint om medlemsbedriftene så raskt som mulig går gjennom og eventuelt oppdaterer informasjonen som er registrert på dem.
I og med at sidene er helt nye og vi er i en oppstartsfase, er det mulig dere vil finne sider, lenker etc. som ikke fungerer eller svarer helt til forventningene. Vi er opptatt av å tilpasse oss brukernes behov og setter derfor stor pris på innspill, korrigeringer og kritikk – og ros selvsagt!

Har du spørsmål eller opplever problemer ta kontakt med MEF sentralt på telefonnummer 22 40 29 00 og du vil bli satt videre til rett person.

Kontakt oss

MEF
Postboks 505 Sentrum
0105 Oslo
Telefon: 22 40 29 00
E-post: firmapost@mef.no

Besøksadresse

MEF
Fred. Olsensgt. 3
0152 Oslo (NB! Kun besøksadresse)

Snarveier

Nyhetsarkiv
Medlemsoversikt
MEFs KS/HMS
Personvernerklæring
Intranett for ansatte