Kurs om miljøkartlegging av bygg og anlegg

09.07.2019
Avfall tre ingress mef.no. Foto Runar Daler.jpg

Nomiko arrangerer kurs i nivå 1 og 2 i Oslo i oktober og november. Meld deg på nå. 

Ilustrasjonsfoto: Runar Daler, Anleggsmaskinen

Som medlem i MEF får du 10% rabatt på alle kurs som holdes i regi av Nomiko.
Ved påmelding skriver du MEF + ditt firmanavn.

Kurs nivå 1: 

Dette kurset passer for deg som lite eller ingen kunnskap med miljøkartlegging. Du får en grundig innføring i blant annet: hvilke krav gjelder for miljøkartlegging, hvorfor skal man miljøkartlegge?, hva trenger man for å utføre milljøkartlegging?, hvilke bygningsmaterialer man skal være oppmerksom på, hvordan utarbeide en miljøsaneringsbeskrivelse?

Kurset tar utgangspunkt i miljøkartlegging av mindre bygninger, som for eksempel eneboliger. Kurset består av gode bilder, eksempler og praktiske oppgaver som baserer seg på typiske funn i eldre boliger i Norge. Kurset er fint å kombinere med kurs om byggavfall og avfallsplaner. Kurset inkluderer kursmateriell, kaffe/te, forfriskninger og lunsj. Alle deltakere får kompetansebevis.

Oslo kongressenter
22. og 23. oktober
Pris: 9550 kr

Les mer og meld deg på her. 

Kurs nivå 2: 

Kurset for deg som har deltatt på kurset ”miljøkartlegging av bygg og anlegg, nivå 1”, har utført noen miljøkartlegginger eller ønsker å bli oppdatert på siste nytt innen miljøkartlegging.  Vi forutsetter at du fra før har kjennskap til de vanligste helse- og miljøfarlige stoffene som kan finnes i bygningsmaterialer.

Vi tar grundig for oss miljøkartlegging i alle tiltaksklasser. Ved hjelp av bilder og eksempler gir vi deg tips til hvordan du kan utføre en nøyaktig og effektiv miljøkartlegging. Kurset inneholder både teoretiske og praktiske oppgaver. I dette kurset for viderekomne legger vi ekstra vekt på erfaringsutveksling. Kurset kan med fordel kombineres med kurs om miljøkartegging nivå 2, asbest. Kurset inkluderer kursmateriell, kaffe/te, forfriskninger og lunsj. Alle deltakere får kompetanse.

Oslo kongressenter
26. november
Pris: 5400 kr

Les mer og meld deg på her. 

Kontakt oss

MEF
Postboks 505 Sentrum
0105 Oslo
Telefon: 22 40 29 00
E-post: firmapost@mef.no

Besøksadresse

MEF
Fred. Olsensgt. 3
0152 Oslo (NB! Kun besøksadresse)

Snarveier

Nyhetsarkiv
Medlemsoversikt
MEFs KS/HMS
Personvernerklæring
Intranett for ansatte