Ny direktør for Norsk Vann

03.01.2019
Thomas Breen Norsk Vann.jpg

Thomas Breen er ansatt som ny direktør i Norsk Vann. Breen tiltrer stillingen 1. juli 2019.

Foto: Per Erik Holland 

Thomas Breen er 46 år, kommer opprinnelig fra Folldal i Hedmark og er bosatt i Hamar. Han er i dag fylkesråd for næring i Hedmark fylkeskommune og sentral i arbeidet med sammenslåing til nye Innlandet fylke. 

Breen har bred erfaring fra offentlig forvaltning og politikk; åtte år som stortingsrepresentant, fire år som fylkesråd i Hedmark fylkeskommune og åtte år som lokalpolitiker i Folldal kommune, hvorav fire år som varaordfører. 

- Norsk vannbransje er i spennende utvikling med store investeringer, ny teknologi og krevende klimautfordringer. Da trengs Norsk Vann som en aktiv medlemsorganisasjon for bransjen. Nåværende direktør har gjort en formidabel innsats, og jeg gleder meg til å jobbe sammen med resten av organisasjonen for å nå målene som ble vedtatt på årsmøtet, sier påtroppende direktør Thomas Breen.

Godt samarbeid 

– Norsk Vann er en sentral aktør for vannbransjen som MEF har jobbet godt sammen med over mange år. Jeg vil takke Torill Hofshagen for det gode samarbeidet, og ser frem til å videreføre dette med ny direktør Thomas Breen. Våre to organisasjoner har felles interesser i en rekke saker og det er mange viktige oppgaver som står foran oss, sier Julie Brodtkorb, administrerende direktør i MEF.

Julie Brodtkorb og Torill Hofshagen på vårt felles lunsjmøte på Arendalsuka 2018.

Les hele pressemeldingen på norskvann.no. 

Kontakt oss

MEF
Postboks 505 Sentrum
0105 Oslo
Telefon: 22 40 29 00
E-post: firmapost@mef.no

Besøksadresse

MEF
Fred. Olsensgt. 3
0152 Oslo (NB! Kun besøksadresse)

Snarveier

Nyhetsarkiv
Medlemsoversikt
MEFs KS/HMS
Personvernerklæring
Intranett for ansatte